16 Ekim 2008 Perşembe

"Kadir Gecesi"

Tümümüze garip geliyor,kandil geceleri,önemli dini geceler,gündüzler...Birbir
imize msjlar atıyoruz,slmlar veriyoruz,önemli geceleri kutluyoruz.Dini yanlış anlayan,ezbere bilgilerin üstüne kurulan beyinler (hepimiz )aslında bu zamanların hiç bir zaman ne olduğunun farkında değiliz.Neden olduğunu bilmeden fiil işleyip,soru işaretlerine cevap aramayı denemiyoruz sonucunda kalıplarımızı kıramıyoruz ve olduğumuz yerde sayıyoruz.
"İslam" Evrenin Tüm Sistemine verilen addır."Kadir Gecesi" bir sistem gecesidir.Sistemin temel taşları insanlar,bir takım astrolojik etkenlerin ve kavuşumların sonucu olarak kendilerine verilen beyin yardımıyla bu gecenin çok rahatça farkında olabilirler.Ezbere düşüncelerden sıyrılalım.Bu gece beyinleri geliştirme gecesidir.
"Beyin" belirli frekans değerleri üzerinde titreşimleri kabul ederek,kendinde açılımlar oluşturur.Sistem bu gece birçok kavuşumla çalışık halde bulunan beyinlere titreşimler yayacak,gelişime açık olacak beyinler kesinlikle fayda sağlayacak,bu geceyi kaçırmayın.
İnanan olun,olmayın,aklınız alsın almasın,bu geceyi ve bu tür gün geceleri araştırın, bence bu gece ayakta kalın ve en azından kendinizi sorgulayın.Soru işaretlerinizi kendinizce çözüme kavuşturun.
Hayat ye,iç,sıç yat modunda tasvir edilemez.Hayatta yemek yemek,çalışmak,uyumak ve seks yapmaktan öte kendimizi geliştirmemiz gereken bir çok şey var.Bu gece yayılan enerji sayesinde,kendinizi tanımanız,fiilerinizi,geçmişinizi sorgulamanız ve tam anlamıyla silkinmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bu geceyi ayakta geçirecek arkadaşlara tavsiyem.Dua ve zikirlerinizi bol tutun.Dualarınızı biliniyorsa arapça dilinde edin,bilinmiyorsa kendi dilinizde.Arapçanın diğer dillerden farklı titreşimler yaydığı ve hafıza üzerinde çok hızlı gelişimler sağladığı bilimsel makelerle kanıtlanmıştır.Saygılar,kolay gelsin.

Hiç yorum yok: